18. marraskuuta 2014

Miniloma Helsingissä

Lähdin kesken koeviikon pari viikkoa sitten Helsinkiin shoppailemaan ja hieman rentoutumaan. Käytin kyllä myös aikaa opiskeluunkin kun viikonlopun jälkeen oli vielä yksi koe edessä. Ajattelin tehdä ensin kaksi postausta, jossa ensimmäisessä kerron teille mitä olen löytänyt ja toisessa kerron mahtavasta suunnitelmanmuutoksesta, mutta ostokset jäivät tällä kertaa vähän vähiin, joten joudun tyytymään tähän yhteen postaukseen. Löysin Zarasta mustavalkoraidallisen neuleen sekä uudesta Helsinkiin juuri avatusta urheilukaupasta asics – talvijuoksuhousut. Pari viikkoa sitten keskiviikkona Helsinkiin avattiin uusi urheilukauppa. Monet, jotka minut tuntevat eivät varmaan ylläty siitä, että päädyin torstaina kyseiseen kauppaan. Kauppa oli juuri sopivasti Aleksanterinkadulla lähellä ruokapaikkaa mihin menin syömään shoppailun jälkeen.

Tämä suunnitelmanmuutos koski puolestaan perjantaita. Alun perin minun piti palata jo iltapäivällä takaisin kotiin, mutta sain keskiviikkona ostettua itselleni lipun Hartwall Arenalla pelattuun 95´ maailmanmestarit vs. Ruotsi legendat #95nevöfoget – hyväntekeväisyystapahtumaan. Ja kyllä kannatti suunnitelmia muuttaa. Vaikka peli oli pelillisesti hitaampaa, oli se silti uudenlainen ja mahtava kokemus. Itse kun olen katsonut vuoden 1995 MM-kisoja vain vanhalta VHC-kasetilta. Oli se kyllä mahtavaa nähdä vuoden 1995 Maailmanmestarit vielä kerran joukkueena jäällä pelaamassa. Illalla matka jatkui junalla kotiin ja viikonlopun aherrukseen opiskelun puolella.

Kuvat ovat tällä kertaa otettu kännykällä katsomosta pleksin läpi, joten laatu on siis mitä on. Kiireideni ansioista sain tämän ulos vasta nyt, vaikka suunnitelmissa se oli jo viime viikolla, pahoittelut siitä.

2 kommenttia:

 1. VAUTSI miten siistiä oli varmaan tuolla pelissä! :O
  Itse en oo silloin -95 jääkiekkokisoja kattellu, mutta vanhoja videonpätkiä oon nähnyt ja oli siellä aikamoinen tunnelma :-D

  http://emmaablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä siistiä ja viime tipassa sain vielä hyvän paikanki :) Kiitos paljon kommentista :)

   Poista