18. toukokuuta 2014

Kiire, kiire ja kiire

Tämä viikko kuin myös tuleva viikko on varsin kiireistä aikaa. Aika kuluu nenä kiinni kirjassa tulevaa koeviikkoa silmäillen, joka alkaa jo keskiviikkona. Viimeinen koeviikko tänä keväänä JES! Kohta alkaa se kauan odotettu ja kaivattu kesäloma. Viimeinen viikko ennen koeviikkoa on kulunut erinäisten kurssitöiden ja sanakokeiden parissa. Lenkillekään en ole kahden viikon sairastelun takia päässyt.
Jääkiekon MM-kisat pyörähtivät myös käyntiin ja Suomen pelejä on tullut katsottua aina silloin kun siihen on ollut mahdollisuus. Tänäänkin Salon 7 jälkeen perustettiin Ellin kanssa kisastudio. Ja huuto oli kyllä sen mukaista. Kiitos Elli mahtavasta seurasta!
Ensi viikolla alkavaan koeviikkoon inspiraatiota hain tällä kertaa Ruotsin laivalta. Joukkueemme lähti jokavuotiselle risteilylleen perjantaina eikä kenelläkään ollut tylsää kun seuran tietää. Tulipa tänään käytyä myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna torijätskillä :)

 Koeviikon uurastus
 Valmiina laivalle :)
 Ja hiukset hyvin :)

Jäätelöä tuli tänä viikonloppuna syötyä oikein kunnolla, ensin laivalla, sitten torilla ja lopuksi vielä Ellillä jääkiekkoa seuratessa :)


Ja muistakaa nauttia näistä ihanan lämpimistä päivistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti