25. toukokuuta 2014

Koeviikon kuulumisia!

Koeviikko alkaa olemaan loppusuoralla ja samalla koko 2. vuosi lukiossa. Itselläni on vielä sekä pitkän ruotsin että englannin kokeet maanantaina ja tiistaina. Koeviikon kruunaa keskiviikkona tyttöjen kanssa tekemä shoppailumatka Turkuun, Skanssiin. Siellä kuluu rahaa sekä aikaa, mutta onneksi koko päivä on siihen varattu ja toivottavasti käteen tarttuu paljon kivoja uusia vaatteita. Lisäksi ihanan lämmin kesäsää on suosinut meitä tämän viikon ja toivottavasti lämpimät säät jatkuisivat vielä pitkään. Tänä viikonloppuna tuli myös ensimmäistä kertaa käytyä uimassa meidän omalla mökillä. Viikonloppu kului ruotsia niin laiturilla kuin sohvallakin lukien.
Viikonloppu on ollut myös urheiluntäyteinen, MM-välierää ja Mestareiden Liigan finaalia tuli lauantai-iltana seurattua ja hyvinhän se ilta meni niin jääkiekossa kuin futiksessakin. :)
Omalta osaltani loppui tällä viikolla myös huilutunnit opistolla. Kesällä valmistaudun vuoden päästä toivottavasti suoritettavaan pt3 tutkintoon, mihin sainkin viimeisellä tunnilla lukuisan määrän uusia nuotteja.
 Ahkeraa ruotsin opiskelua :)
 Nuottien määrä...


Olen nyt kohta kuukauden tätä blogiani kirjoittanut ja toivoisin palautetta teiltä lukijoilta. Haluan saada tästä mahdollisimman kivan blogin, jota ihmiset tykkäävät lukea.

Ja nyt seuraamaan MM-finaalia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti