23. elokuuta 2014

Paniikki iskee!

Kyllä abiturientin aika on sitten kiireistä. En ole tännekään mitään kerennyt kirjoittamaan, kun koulu, treenit ja musiikki vie tällä hetkellä kaiken aikani. Muutama tunti vuorokauteen olisi ihan loistava juttu tällä hetkellä. Kalenteria selatessa alkaa uhkaavasti lähestyä päivät, johon on merkattu joko yo-kuuntelut tai kirjalliset kokeet. APUA!!! Mua pelottaa ny jo ylppärit!!

Moni abi varmaan miettii evästystä ja sitä, mitä muuta sinne kirjoituksiin kuuluu ottaa mukaan. Itselläni on pieni, mutta selkeä visio siitä mitä itse ainakin siihen koriin laitan. Ajattelin jakaa sen teille ja varmasti joku abi saa tästä jotain vinkkiä.

Ensimmäisenä pitää tietenkin miettiä ettei mitään tekstejä ole missään. Jopa vaatteet pitää valita sen mukaan. Ajattelin sen olevan haasteellista, mutta kaapistani löytyy onneksi sopivia neuleita. Lisäksi itselleni ainakin yksi todella tärkeä asia on villasukat. Isoäitini teki minulle jo viime syksynä oikein pitkät villasukat. Mulle ainakin se, ettei jalat jäädy on todella tärkeetä. En pysty yhtään keskittymään, jos esimerkiksi jalat on ihan jäässä.

Sitten siihen eväspuoleen. Ruokahan on myös tärkeä osa kirjoituksia. Nälkäisenä ei jaksa keskittyä ja keskittyminen myös helposti silloin herpaantuu. Sitä sanotaan, että on parempi ottaa liikaa ruokaa mukaan kuin liian vähän. Epäilen kuitenkin, että jännitän siellä kirjoituksissa niin paljon, että unohdan sen kuuden tunnin aikana syödä. Siltä sen ainakin tällä hetkellä tuntuu. Eväiden pitää myös olla sellaiset, jotka kestävät huoneenlämmössä sen kuusi tuntia. Päätin satsata hedelmiin ja ehkä muutamaan leipään. Hedelmiä on helppo söydä siinä kirjoituksen lomassa. Jotain hyvää pitää kans tietenkin olla, joten päätin, että laitan sinne koriin myös pienen levyn suklaata. Vesipullo on ihan ehdoton juttu ja onneksi meidän kaapeista löytyy Virosta ostettuja vesipulloja,joista voi ottaa hyvin etiketit pois.

Olen myös tehnyt facebookkiin blogini sivun joka löytyy nimellä Täydellinen elämä. Käykää ihmeessä tykkäämässä sivusta, niin saatte nopeasti tietää kuulumisista ja uusista postauksista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti