2. elokuuta 2014

Tallinnan ostoksia

Lähdin tuossa maanantaina päiväksi shoppailureissulle Tallinnaan. Ideana oli löytää hieman halvemmalla sieltä uusia vaatteita ja kyllä muutamia vaatteita tarttuikin mukaan, joita esittelen teille tässä postauksessa. Yritin viimeiseen asti olla ostamatta yhtäkään paria kenkiä, mutta se jäi vaan yritykseksi ja yhdet mielestäni ihanat kengät lähtivät mukanani Suomeen. Äitiltäni sain lisäksi hyvän ja raikkaan välipalavinkin, josta kuvan olenkin jo laittanut instagramiin @juliannaliisa sekä uuteen banneriin. Shoppailun lomassa sitä huomasi, kuinka kivaa shoppailu taas oikein onkaan. Väsyyneenä mutta onnellisena shoppailijana saavuin pitkän ja raskaan päivän jälkeen kotiin.

 Juuri minulle sopivalla tekstillä oleva paita löytyi aivan sattumalta yhdestä liikkeestä ja ihastuin siihen aivan heti samoin kuin myös noihin kenkiin :)

Tämä valkoinen pitsitoppi oli mielestäni kans kerrassaan loistava ostos, koska olen tällaisia paitoja etsinyt koko kesän ajan eri kaupoista

 Tässä vielä näätte koko tekstin paidasta, sopii minulle aikas hyvin, eiks nii?? :)

Tallinnasta löytyi tuo urheilutoppi jolle tarvetta todellakin on. Niken Free Run lenkkarit löysin pari viikkoa aikaisemmin Intersportista ja pakkohan minun oli toiset sellaiset ostaa kun ihastuin niihin ensimmäisiin, jotka olen täällä jo esitellyt. Kengät toimivat myös kerrassaan loistavasti Tallinnassa kun kävelyä tuli paljon. Free Run lenkkarit ovat vain niin kevyet ja hyvät jalassa, että suosittelen noita kenkiä kaikille, jotka ovat niitä jo edes vähän harkinneet. Itse tulen niin kuluttamaan sekä nuo pinkit, että mustat äkkiä rikki :)


Mitäs pidätte ostoksista?? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti