23. syyskuuta 2014

Viime viikon kuulumisia ja uusia vaatteita!

Pitkä aika on taas vierähtänyt siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Täällä kirjoittelee tavallaan helpottunut abi, jonka syksyn kirjotukset ovat ohi. Viimeisen kuusi tuntisen vietin viime keskiviikkona englannin kirjotusten parissa. Nyt vaan enää jännitetään ja pelätään niitä tuloksia. Sain jopa pienen viiden päivän loman kirjotusten jälkeen, kun ei koulua koeviikon takia itselläni ollut. Tänään kuitenkin koulun penkit taas kutsuivat. Päätin kuitenkin eilen hieman palkita itseäni ja suuntasin kaupungille pienille ostoksille. Koko kesän olin aikeissa mennä farkkuostoksille, mutta en sitten saanut itseäni sinne asti koskaan. Kuitenkin farkkutilanteeni oli kaottinen ja suuntaisin Cubukseen ja kiitos yhden kaverini löysin kahdet farkut. Yhteensä rahaa meni 30€ joten olin enemmän kuin tyytyväinen löytöihini.

Luin tosi monesta blogista zero point säärystimistä ja mielenkiintoni heräsi niitä kohtaan. Ovatko ne oikeasti hyvät?? Elokuussa uusia sisäpelikenkiä ostaessani päätin myös ostaa zero pointit ihan vain kokeillakseni toimivatko ne oikeasti. Itselläni varsinkin juuri penikat eivät kestä juoksua kovalla alustalla ja kipeytyvät todella helposti. Nykyään kipuja ei enää ole, kun lenkillä noita käytän. Ovat ne kyllä sen verran uskomattomat!! Olen myös huomannut lentopallon saralla, että myös salitreeneissä ja peleissä pelaajat käyttävät zero pointeja. Itse en ole vielä sitä kokeillut, mutta myös sen aijon jossain vaiheessa testata.Kuva nyt vain toisista housuista, kun toiset oli niin ihanat jalassa, että päätyivät heti käyttöön eikä kuvaa saanutJa tietysti pinkit zero pointit :)
Postausideat alkavat pikkuhiljaa käymään vähiin ja ehdotuksia otetaan vastaan ilomielin. Muistakaa käydä tykkäämäässä blogini fb sivuista blogini siellä nimellä Täydellinen elämä

Iloista syksyä kaikille lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti