6. lokakuuta 2014

Pettymysten ja löytöjen perjantai

Heippa taas kaikille!

Viime viikon perjantaina Sokoksissa oli 3+1 päivää. Huomasin mainoksessa perjantaina olevan Vagabondin pitkät saapikkaat tarjouksessa. Saapikkaat olivat aivan ihanat ja sillä hetkellä tiesin haluavani ne. Pieni pelko minulla niistä kengistä oli mikä valittettavasti osottautui täysin oikeaan. Perjantaina koulun jälkeen kävelin Sokokseen sovittamaan kenkiä. Kengät oli niin ihanat mitä ajattelinkin. Kuitenkin jouduin pettymään ja pahasti. Urheilen paljon ja osittain myös ihanan lentopalloharrastukseni kautta pohkeeni ovat hieman isot/lihaksikkaat, joten saapikkat eivät menneet pohkeen kohdalta kiinni ja näin ollen jouduin jättämään kengät kauppaan. Kokeilin myös muita saapikkaita, mutta sama toistui. Muutama kaverinikin sai huomata vihani ja pettymykseni samaisen päivän aikana. Mutta päiväni pelasti kuitenkin vahingossa nähdyt vagabondin nilkkurit. Vielä oli jäljellä juuri mun koko ja näin ollen päiväni muuttui paremmaksi ja nilkkurit lähtivät mukaani.Vielä en niitä kuitenkaan samaisena iltana uskaltanut baariin laittaa, koska arvasin, että joku voisi juomat päälleni kaataa ja osittain niin sinä iltana tapahtuikin. Joten fiksu päätös oli jättää uuden kengät vielä kotiin. Luultavasti kengät ovat osa asua huomenna.

Itseäni ainakin harmittaa urheilijana tuo kun kaikki kengät eivät aina tahdo mahtua jalkaan. Tykkäisin niin paljon käyttää saapikkaita, mutta tällä hetkellä en omista yksiäkään juuri kyseisen ongelman takia. Mutta en kuulemma ole ainoa!


Mitä piditte uusista nilkkureista??

2 kommenttia:

 1. Mä en voi vedota urheilullisiin pohkeisiin, mutta mullakin on paksut pohkeet ja vähä nirhasee aina hermosta kun ei kengät siitä kohtaa kiinni mene, tai menis jos ei olisi jalassa mitään mutta ite en ihan paljain säärin tykkää kulkea.
  Onneksi löysit silti noi nilkkurit ! Ne on hieno ! ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Jollain muullakin on näemmä samanlainen tilanne kuin minulla ja olen todella tyytyväinen noihin nilkkureihin. Tänään oli ekaa kertaa käytössä ja ovat ne kyllä ihanat

   Poista