4. huhtikuuta 2015

Rentoutumista Tallinnassa

Siitä on jo tovi kun viimeksi blogiini olen kirjoitellut. Omat ylioppilaskirjoitukset päättyivät pari viikkoa sitten. Suurin taakka taisi silloin hartioilta tipahtaa! Helpotus on suuri, mutta paljon on ollut tekemistä niittenkin jälkeen, minkä takia en ole tänne kerkennyt kirjoittelemaan. Vaikka kouluun ei ole enää tarvinnut aikaisin nousta, tekemistä on riittänyt. Mahdollisena vapaa-aikana olen pyrkinyt vaan palautumaan kirjoituksista.

Päätimme yhdessä kaverini kanssa lähteä pienelle lomalle kirjotusten jälkeen ja matkakohteeksemme muodostui Tallinna. Vietimme Tallinnassa kaksi päivää, löytöjä tuli tehtyä ja hyvää ruokaa syötyä. Löysin aivan ihania vaatteita mistä teen erikseen vielä postauksen teille. Matka oli mielestäni todella onnistunut! Tuollainen pieni loma ja irtautuminen kirjoista ennen uutta luku-urakkaa auttoi kyllä todella paljon. Vaikka Tallinnassa ei paljoa nähtävää ole, ellei museoista ole kiinnostunut, kului aikamme hyvin shoppaillessa, olihan se meidän suunnitelmissa.

Suurin osa kuvista olen joutunut ottamaan kännykällä, koska kameraa en ottanut mukaan. Osa kuvista ovat Elinan käsialaa :)

 Maisemia hotellihuoneemme ikkunasta :)

 Vanhaa kaupunkia Syömässä Valmiina shoppailemaan paikalliseen kauppakeskuskeen


Postausta ostoksistani tulen tekemään, tässä sitten kun aikaa lisää löydän, toivottavasti pian. Postausideoita saa minulle ehdotella ja pyrin toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan :)

2 kommenttia: