3. toukokuuta 2015

Ostoksia Tallinnan matkalta

Tässä viimein viime postauksessani lupaamani ostospostaus Tallinnan ostoksista. Kiireitä on ollut paljon niin pääsykokeisiin lukemisen että tulevien ylioppilasjuhlien valmisteluiden ansiosta.
Mutta asiaan, vaikka määrällisesti en paljoa Tallinnasta löytänyt, tuli matkalaukusta paljon täydempi kuin mitä se oli lähtiessä. Jo ennen matkaa olin päättänyt ostavani itselleni uuden hajuveden. Menomatkalla vertailin useaa hyvää vaihtoehtoa, kunnes paluumatkalla valitsin Escada Turquoise Summer -hajuveden. Valinta oli parin päivän mietinnän jälkeen helppo. Moni blogini lukija varmasti muistaa aikaisemmista postauksista Nike Free 5.0 lenkkarit, joita omistan mustat ja pinkit. Nike perhe sai lisäjäsenensä kun löysin samanlaiset, mutta turkoosit! Kenkien hinta oli huomattavasti halvempi kuin Suomessa enkä voinut jättää kenkiä sinne kauppaan. Olen todellakin ihasunut niihin kenkiin, ovat vaan ne niin hyvät mihin ikinä menenkin.

Kenkien oston ansiosta rahani hupeni huomattavasti, mutta löysin silti ihania vaatteita. Valkonen toppi tuli kun tilauksesta, kun itselläni oli tarjoilijatyöhön hakusessa valkoinen paita, jonka päälle suunnittelin laittavani pleiserin. Hameen ja toisen paidan löysin ihan sattumalta ja kaikki vaatteet osottautuivat täydellisiksi ostoksiksi!2 kommenttia: